Backcorner-spirits
“There is no bad whisky. there are only some whiskies that aren't as good as others" (Raymond Chandler)

Join the Journey......

En dan is het moment daar... Je hebt er veel over gehoord, gelezen en je vraagt aan een jouw bekende liefhebber met welke whisky je moet beginnen.... Je krijgt een verhaal over blend vs single malt, percentage alcohol, regio, land. Het duizelt je voor de ogen en toch ben je overtuigd dat je het "levenswater" wilt leren kennen.

Daar komen wij om de hoek. Door onze kennis, ervaring en ons enthousiasme, kunnen we je meenemen op de trip door whiskyland. Whisky of Whiskey, Going east, Around the world, alles is mogelijk. Jouw tasting met jouw vrienden, collega's of familie, is altijd op maat.

We nemen je mee op reis in een trip voor een (her)introductie van dit godendrankje. Jouw kennis en ervaring bepalen het niveau en de keuze van de samples. Samen met jou bepalen we het niveau van de groep en maken we een mooie line-up, waar jullie gezamenlijk kunnen ruiken en proeven. Wat doet een druppel water nu? Is het rokerig, proef ik hout, vanille of toch de aardbeientaart van oma? Je gaat het ervaren en reken maar dat jullie nog lang napraten over deze reis.

De kosten bepalen we samen, maar houdt rekening met een startbedrag van € 40,-- p/p voor 5 whisky's met passende hapjes/gerechtjes en of snacks. Maar hoe exclusiever de whisky's..... (vul maar in:-).

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie, stuur ons gerust een mail, of vraag het ons via het contactformulier.

Hopelijk tot snel!! 
 
 
E-mailen
Bellen
Info